30.07.2010

Posted by Flyerboy | File under : , ,
Astazi am hotarat nu singur ci cu prietenii mei ;))...sa prezint un film pe care personal l-am votat pe cinemagia.ro cu nota 10.
Hachiko: A Dog's Story

Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, şi inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmăreşte relaţia specială, apărută între un profesor universitare şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.
Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la statia de cale ferata si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. Intr-o zi nefasta insa, profesorul sufera un atac de cord in sala de clasa si decedeaza, neintorcandu-se niciodata in oras cu trenul. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire, loialitate si compasiune.
4 comentarii:

  1. Pana la urma a fost cum am spus eu!Ha:p:X:X...In sear5a asta vedem filmu'?:)):*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am facut pe plac...aroganto :*

    RăspundețiȘtergere
  3. :((:((...Arogantule mi s`au umflat oki de la atat plans:((...Am avut dreptate k trebuie sa il vad knd vin din sat..:))..:((:((...Prea emotionant..Un film de milioane..Si de 1000 de ori de l`as vedea nu m`as satura de el..Ba chiar mai mult..m`a impresionat mai mult decat Titanic.Zau!Am plans mai mult aki:|.Semnat Anonima Ta Aroganta!:))

    RăspundețiȘtergere

Curaj :