13.08.2010

Posted by Flyerboy | File under : , , , , ,
Pentru azi am ales un film mai nou, care inca nu a aparut in Romania si care zic eu ca va fi un succes....

Step Up 3-D

Producătorii continuă franciza de success Step Up, de data aceasta în 3D. În STEP UP 3D, povestea dansului urban se extinde la nivel global, cu o nouă poveste impresionantă despre dragoste, visuri şi trupuri în mişcare, cu un plus de emoţie, pasiune şi suspans conferite de tehnologia 3D de vârf.
Luke este un dansator de street-dance orfan, care încearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său : un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din întreaga lume. Această familie de conjunctură are o trupă de dans, House of Pirates (Casa Piraţilor). Pentru ca trupa să supravieţuiască, trebuie să îşi învingă rivalii consacraţi, House of Samurai (Casa Samurailor) în cadrul Competiţiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru un premiu uriaş în bani.  
  
 Povestea îl urmăreşte pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din oraş, în căutarea de noi talente pentru a întregi trupa Piraţilor şi a-i ajuta să câştige campionatul. Într-un final, găseşte doi dansatori potriviţi: Natalie, o dansatoare de street dance învăluită în mister şi Moose, personaj secundar în Step Up 2 -  The Streets, care acum este în primul an la NYU.
Fără ca Luke să ştie, Natalie are un secret care ameninţă să le distrugă relaţia incipientă, precum şi tot ceea ce au reuşit să realizeze Piraţii. Aceştia pun la cale un număr de dans senzaţional, însă le este furat de către Samurai. Cum timpul este împotriva lor, Moose apelează la MSA, fosta sa trupă de dans, pentru ajutor. Vor reuşi Piraţii şi MSA să alcătuiască un număr de dans în ultimul moment? Şi va fi acesta îndeajuns de bun să îi învingă pe cei mai buni dansatori de street-dance din lume?

4 comentarii:

 1. @as dorii daca se poate o alta parere legat de ce scriu in afara de superb si tot.. incearca totusi sa comentezi acest poem, daca poti...asta legat de ce mi-ai zis mie pe blog

  iar de film.. il stiu deja:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci frumos ca tot treci pe la mine in ultima vreme:)

  RăspundețiȘtergere
 3. o sa l caut si eu
  ms pt recomandare:)

  RăspundețiȘtergere
 4. se pare ca va fi interesant filmul..

  RăspundețiȘtergere

Curaj :