17.09.2010

Posted by Flyerboy | File under : , ,

The Last AirbenderIn vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul.  
Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el.
Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), şi fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheaţă. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă.
Uşor de zis, dar mai greu de făcut, pentru că lumea stă sub ameninţarea unei lovituri finale pe care o pregăteşte prinţul Zuko (Dev Patel), aprigul fiu al Lordului Focului.
Bazat pe serialul de animaţie TV produs de Nickelodeon, “Ultimul războinic al aerului” este primul capitol din lupta pentru supravieţuire a lui Aang.

9 comentarii:

  1. Vreau sa am si eu puteri dalea:)))...Tare filmu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Ameli Eu astept sa-l vad in cinema....am incercat sa-l vad pe net...dar am zis sa nu-i stric farmecul...e super tare

    @ Gagautza Da....cine n-ar vrea? :)) eu as vrea sa devin invizibil...uneori

    RăspundețiȘtergere

Curaj :