16.12.2010

Posted by Flyerboy | File under : , , , , , , ,
De ceva timp sunt fan infocat Dr.House si pot spune ca e un actor absolut genial. Mi-am cumparat cartea, am inceput-o( am citit numai 6 capitole ) insa pot spune ca deja m-a fascinat. Este exact stilul lui Hugh Laurie din Dr.House.

În Traficantul de arme, Hugh Laurie spune povestea lui Thomas Lang, care, în momentul când i se cere să ucidă un industriaş american, preferă să-şi avertizeze victima – o faptă bună ce nu rămâne nepedepsită.
Nu trece mult timp şi Lang ajunge să-şi măsoare inteligenţa cu cea a miliardarilor diabolici şi să-şi pună viaţa (şi alte lucruri) în mâinile unui întreg arsenal de femei fatale, în vreme ce încearcă să salveze o tânără doamnă aflată în încurcătură… şi, în plus, să prevină o baie de sânge la nivel internaţional.


„Ca scriitor, domnul Laurie este inteligent, fermecător, cordial, sigur pe el (dacă mai este nevoie) şi îndrăzneţ“, este de părere Christopher Buckley, în The New York Times Book Review
„Cel mai amuzant şi mai fermecător roman pe care l-am citit în ultimii ani“, spune şi actorul şi prezentatorul britanic Stephen Fry.

3 comentarii:

Curaj :