11.04.2011

Posted by Alina. | File under : , , , ,
Blogul meu are un nou membru. O cheama Alinuta, gagauta cum ii zic eu. Treaba e ca ..Alinuta m-a sustinut cu blogul asta, mi-a dat idei...si am considerat ca trebuie sa fie autor la blog neaparat. Ma gandeam insa cu ce sa incep. Adica cu ce sa inceapa :D . Si cum am vazut ca are talent la scris povestioare, am zis ...hai...sa vedem ce iese. Eu cred ca e o schimbare de bun augur. Welcome Alinuta :) 
RegasireaAjuns în oraş ,Mac privi locurile ce înainte îi erau familiare, fǎrǎ sǎ dea importanţa la nimic. Încercǎ sǎ ajungǎ cât mai repede la vechea sa casǎ când deodatǎ privirea i se intersectǎ cu cea a unei fete cu pǎrul blond şi ochii albaştri ,nici prea înalta,dar nici scundǎ,care i se pǎrea foarte familiarǎ,dar totuşi necunoscutǎ.Ea rǎmase cu privirea aţintitǎ asupra lui.Încercând sǎ parǎ nepǎsǎtor,Mac fǎcu un pas înainte spre a-şi continua drumul,dar ea se repezi,îl apucǎ de braţ şi se asezǎ în faţa lui.Pentru câteva secunde rǎmaserǎ nemişcati.Erau singuri pe stradǎ,iar ploaia îi lovea în faţa fǎrǎ a le provoca nicio reacţie.Pentru cǎ timpul pǎrea sǎ se fi oprit în loc,Mac avuse timp sǎ se uite cu atenţie la ea.Ochii ei albaştri erau mai mari ca inainte.Îi putea simţi resiraţia fierbinte.Abia când realizǎ ce fǎcuse, fata se dǎdu doi paşi în spate şi îşi ceru iertare pentru gestul fǎcut.Chiar înainte ca el sa îi poatǎ rǎspunde , se întoarse şi dispǎru printre stopii de ploaie.

             În sfarşit ,el ajunse acasǎ.Pǎrintii l-au întâmpinat cu bucurie şi l-au anunţat cǎ vor cina cu nişte vechi prieteni de familie.Nu avea starea necesarǎ pentru aşa ceva,dar nu le putea spune nu.Ajuns in camera sa,se întinse pe pat fǎrǎ sǎ realizeze cǎ este ud.Gândul sǎu era la fata de pe stradǎ.Felul în care l-a apucat de braţ şi modul în care a dispǎrut înainte ca el sa poatǎ spune ceva...nici mǎcar numele nu il cunostea.

                    Musafirii sosiserǎ,iar masa era aproape gata.Mac ieşi din camerǎ şi se întâlni cu ei.Şi-i amintea cu greu.Observǎ cǎ la masǎ este un loc liber şi îndrǎzni sǎ întrebe de ce.Fata prietenilor nu ajunsese.Nu dupa mult timp îşi fǎcu apariţia.Cum îi zǎri pǎrul blond îşi dǎdu seama cǎ este fata de pe drum.Cina decurse în linişte.Acum aflase cǎ numele fetei este Diana şi cǎ locuieşte la douǎ strǎzi depǎrtare de el.Spre surprinderea lui,au fost împreunǎ.Acum întelese reactia ei de când l-a vǎzut.Când plecase din oraş nu avea o reputatie prea bunǎ,ci,mai degrabǎ,una de cuceritor.Asta se schimbase.Acum se maturizase.

                   Dupa masa a ieşit cu Diana pe verandǎ şi au stat de vorbǎ.Ea era foarte ruşinatǎ de ceea ce fǎcuse şi pentru cǎ a plecat aşa brusc,dar îi era teamǎ de ceea ce îi va spune.Pe mǎsurǎ ce vorbeau,Mac işi dǎdea seama ca este indrǎgostit.Nu îşi putea lua privirea de la ea şi nu putea inceta sǎ se gandeascǎ la expresia feţei Dianei de când l-a zǎrit.

                    Diana stǎtea cu faţa în pǎmânt.I-a povestit de ei doi,de faptul ca au avut o relatie.El se simţea prost ca nu îşi aducea aminte.Se pǎrea cǎ relaţia durase doua luni in care Mac i-a spus cǎ o iubeşte,dar apoi ea a descoperit cǎ nu era aşa.Se inşelase.În acel moment el nu o iubea,deşi ea şi-ar fi dat şi viaţa pentru el.Ascultând-o,Mac se simţea din ce in ce mai ingrozitor.Nu ştia ce sǎ îi spunǎ pentru a o face sǎ se simta mai bine.Totul era foarte dificil şi foarte nefiresc pentru ea,mai ales cǎ el nu îşi amintea nimic,nimic din tot ce fusese între ei.

                   El nu îşi putea imagina cum de a putut fi atât de crud şi cum s-a putut juca cu sentimentele ei.Se gândea cum ar fi fost dacǎ ar fi iubit-o cu adevǎrat şi nu ar mai fi plecat.Seara alǎturi de ea se încheie,dar spre bucuria lui ,Diana fusese de acord sa se întâlneascǎ ziua urmǎtoare pentru a o cunoaşte într-adevar el mai bine,de aceastǎ datǎ.

             Revenit in camera sa,întins pe pat,o avea în minte doar pe Diana. Imaginea ei îi rǎmase întipǎritǎ în suflet,iar inima încǎ îi bǎtea tare.Cu greu recunoscu cǎ este cu adevǎrat îndrǎgostit,cǎ de aceastǎ datǎ el chiar iubeşte şi cǎ ceea ce odatǎ a fost o minciunǎ acum s-a transformat în adevǎr.Tot ce sperǎ e cǎ ea sǎ mai aibǎ aceleaşi sentimente şi sǎ îl accepte iar,sǎ îşi deschidǎ inima încǎ o datǎ în faţa lui.

Închizând ochii adormi cu Diana în minte şi în inimǎ.

PS: In curand mai adaug un autor..insa..e surpriza ;))

10 comentarii:

 1. @ Gagautza >:D< Me too Gagauta :X
  @ Bianca Dobrescu Meritul Alinutei :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Să-i spunem bun venit atunci!:) Şi mai vrem!:D

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Bianca Dobrescu Multumesc mult,inseamna chiar foarte mult pentru mine:)

  RăspundețiȘtergere
 4. :)
  Dacă vei vrea critici constructive, ţi le voi da cu drag, dar voi dori să-mi spui şi vârsta:D..
  (Eu nu văd doar frumosul! Dar îmi place!:) )

  RăspundețiȘtergere
 5. Atunci draga mea, te felicit!
  Scrie cât poţi, aşa vei ajunge mare, te vei perfecţiona!

  RăspundețiȘtergere

Curaj :