16.07.2011

Posted by Flyerboy | File under : , , ,
Cam cu intarziere insa....mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru azi avem
Source Code


Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia.

Confruntându-se cu o a doua ameninţare, cu mult mai periculoasă, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai oraşului Chicago, Colter retrăieşte explozia trenului iar şi iar. De fiecare dată încearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde şi a preveni un nou atac.

Un film plin de tensiune şi răsturnări neaşteptate de situaţie,

Recunosc ca pe mine m-a bagat putin ( mai mult) in ceata. Daca il urmariti pana la final o sa intelegeti tot. E genial. Din nou imdb ii da o nota de . Eu i-as da pe putin 8, insa....ce stiu eu :-j.

 

Aveti aici un link de descarcare si un link de torrent.

Sursa : www.cinemagia.ro

8 comentarii:

 1. mie unu mi-a placut eu i-as da un 9....

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am vazut filmul, dar pare interesant:).

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Florea Da . Pacat ca imdd nu a facut asta
  @ only books Uita-te. Se merita.
  @ ganduri.aruncate.pe.net Incearca macar ;;) Asa de dragul meu ;;)
  @ 29decembrie Daaa :X. Cu toate ca ma asteptam. Sau speram:))

  RăspundețiȘtergere

Curaj :