07.07.2011

Posted by Flyerboy | File under : , , , , ,
 Pentru azi avem din nou...o drama. O drama foarte buna. Din cate m-am informat eu , e un remake dupa un film mai vechi. Lumea "buna" de pe imdb zice ca nu se merita, ca nu e bun, ca e un remake slab. Stiti ce...putin imi pasa. L-am vazut si da, e superb. Mie unul imi place si sper sa il vedeti si voi . Chiar merita. Oricum, alegerea e a voastra.

                  True Grit    
          
Adevăratul curaj este o poveste în stil western despre răzbunare şi onoare, adusă pe marele ecran de Joel şi Ethan Coen, care au adaptat romanul clasic al lui Charles Portis.
Când tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, porneşte în căutarea ucigaşului, hotărâtă să-i dea de urmă şi să se răzbune. În drumul ei întâlneşte un şerif despre care se spune că nu e altul mai dur decât el. E Reuben J. "Rooster" Cogburn, alcoolic, pierde-vară, cu un caracter imposibil, dar Mattie îl angajează şi insistă să meargă cu el, în ciuda împotrivirii acestuia. În drumul lor înspre rezervaţia indienilor unde au auzit că s-ar ascunde Chaney, li se alătură LaBoeuf, un ranger care îl caută şi el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de înfruntat pericole şi surprize care pun la grea încercare adevăratul curaj al fiecăruia.Aveti aici si link catre torrent, sau un link de descarcare

6 comentarii:

 1. flyer plec in cantonament 10 zile ..recomandami si mie niste filme ce sa vad ...dar unele bune (actiune,animatii)

  RăspundețiȘtergere
 2. Daybreakers o sa il down si o sa imi down tranformers 1.2 si 3 :))..Spider-man 1-2-3=)) x-men 1-2-3-4-5:)) .....si ceva animatii sa le revad si aia e =))

  multam oricum RAMAI dator cu o inghetata:))

  RăspundețiȘtergere
 3. daca mai vreau :?da-mi tot arsenalu ce ai sau ce ai vazut=))

  P.s: cand l-ai pozat pe boc?de i-ai pus poza la Bannerul blogului...

  RăspundețiȘtergere
 4. de cand il cautam si abia acum a aparut pe filel.
  8-|

  RăspundețiȘtergere
 5. Hai că m-ai convins. Îl iau şi eu acum:X

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Florea Nu mai am nicio idee :))) Sper sa te ajute astea
  @ 29decembrie E bun. Chiar e bun
  @ annitu Uita-te. Se merita :D

  RăspundețiȘtergere

Curaj :