05.08.2011

Posted by Flyerboy | File under : , ,
Stiu ca in mod normal Gagautza se ocupa ce sectiunea asta. Seriale, chestii, insa am rugat-o ca la acest serial sa ma lase pe mine. House MD e un serial de-a dreptul special pentru mine. Am inceput sa il urmaresc la tv, pe vremea cand il dadeau la AXN. Atunci era deja sezonul 2 din cate stiu eu. Ei bine, eu am terminat sezonul 2 la tv, am continuat cu sezonul 1 si apoi....nu m-am mai putut opri. Momentan am terminat toate sezoanele( simteam nevoia sa zic asta :)) ).

Acum putin despre serial :
    Cine nu-l cunoaşte pe dr. Gregory House, medic specializat în diagnosticări şi în boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de păcate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior, dar... e un medic strălucit! Filmul urmăreşte povestea acestui medic asocial, lipsit de orice maniere şi care, dacă ar putea, ar fi în stare să nu vorbească nici măcar cu pacienţii lui. Deşi comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului, House este un diagnostician genial ale cărui gândire neconvenţională şi instincte fără cusur îi aduc respect din partea tuturor celor care îl cunosc. Un specialist în boli infecţioase, el se iniţiază în provocarea de a rezolva şi a pune cap la cap problemele pacienţilor pentru a le salva vieţile.

4 comentarii:

 1. E un nenorocit. Dar nu pot să spun că nu îmi place. Pur şi simplu îl ador :3 Abia aştept sezonul 8 (cică ultimul, din păcate) din septembrie. ;;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine că l-ai terminat ;;)
  P.s. Frumos noul header :x

  RăspundețiȘtergere
 3. eu il vad si revad si invat multe de la el:)

  ma tot gandeam cand as fi pregatita sa vb despre el pe blog:)):)) dar crwed ca ar fi o postare lungaaaa:))

  RăspundețiȘtergere
 4. Ah... Doamne cat poate sa ma enerveze omul asta. X_x

  RăspundețiȘtergere

Curaj :