24.11.2011

Posted by Flyerboy | File under : , , , , , ,
Ploua. Daca te uiti in lumina becului de pe strada zici ca ninge!! Imi doresc sa ninga! Eu cand ma gandesc la ninsoare imi amintesc de copilarie. Cum ma duceam la bunici , unde era o caldura de nu puteai sta, si stateam rezemat de geam si priveam cum ninge.
Azi...facultate...cursuri stupide....fara rost . Am si eu un fix pe creieras, frate, daca imi predai ceva...preda-mi ceva folositor. Nu zic ca toate cursurile sunt asa. Insa...serios...care e scopul  "ECONOMETRIE" . In primul rand are un nume mult prea lung sa il tin minte, si in al doilea rand ...la ce rahat imi trebuie. Sincer va spun...ca atunci cand ma uit la problemele alea, nu vad decat hieroglife. Nu stiu ce vrea de la mine materia asta. Pur si simplu nu comunicam. 
Ah....ce rahat...am pornit de la copilarie si am ajuns la econometrie. De fapt nici nu stiu cum si de ce am inceput sa scriu postarea asta. Cert e ca ziua asta a fost extrem extrem de plictisitoare. Cred ca si ziua voastra a fost la fel asa ca m-am decis sa pun pe blog un joc care sigur va va capta atentia. Gold miner se numeste. Ati auzit de el sunt sigur, l-ati jucat si voi. Ma gandeam initial sa il pun intr-o postare insa am zis....ce rahat....lasa mai bine sa am pagina separata pentru el. Poate vrea cineva sa alunge plictiseala si ...na` e mai usor asa.


Asta e linkul

Deci ...spuneti-mi...cum a fost ziua voastra?

5 comentarii:

 1. de ce ai mers la facultatea aia daca nu iti place? Nu se presupune ca la facultate ar trebui sa fii pe domeniul care iti place? Auleuu..vezi ca ma cam sperii:))

  ziua mea...
  scoala,
  somn,
  bombonici:x

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Lavi H Imi place. Nu am zis ca nu imi place. Doar ca sunt unele cursuri inutile. Asta zic :D
  Bomboane?:-w

  RăspundețiȘtergere
 3. Flyerboy iti dau dreptate despre cursuri, cu toate ca sunt inca la liceu. Unele materii sunt de rahat pur si simplu! :| ziua mea, deasemenea a fost plictisitoare. Si ps: fiecare etapa a vietii are frumusetea ei :d eu asi zice sa te bucuri de faptul ca esti student. abea astept sa dau si eu la facultate :X:X:X

  RăspundețiȘtergere
 4. e plictisitor cand nu ai sora langa tine asa-i ? ;;) =))

  RăspundețiȘtergere
 5. Ziua mea de azi. Un mare caca de taur ! Pe cuvant. Teza la mate primele ore, dupa o saptamana nedormita, sa imi spuna ala ca am luat 5, e un bou, mai si radea. Trebuia sa ma duc la miss la Lmf dar...numai chef de iesit nu am. Acum stau si o frec la rece pana adorm pe tastatura. Imi e dor de tine, nu mi-a mers netul zilele astea, d-aia nu am mai intrat, oricum nu aveam timp sa stau...dar totusi... Econometrie zici, huh? ;)) :*

  RăspundețiȘtergere

Curaj :