14.01.2012

Posted by Flyerboy | File under :
Sal`tare lume buna. Lucruri noi se intampla in tarisoara asta.

 Lumea iese in strada sa dea jos o marioneta de  presedinte. O marioneta controlata de smecherii din tara asta. Aseara a iesit Baselu` la tv sa retraga proiectul de lege din Sanatate. Oamenii nu au mai suportat si au iesit in strada. Pe buna dreptate.
Aseara erau in jur de 3000 de oameni in Piata Universitatii. Astia de la TV au declarat ca sunt in jur de 1000, dar stiu ca asta e regula , ca in cazurile astea cei de la TV sa declare in jur de 1/3 din oamenii care sunt acolo pentru a nu starni populatia.
 Nu e o noutate ca ăi de la putere isi bat joc de noi. Dar in halul asta e prea mult. SMURD-ul e printre singurele chestii care chiar merge in tara asta. Si dupa cum bine zicea o tanti aseara la tembelizor Raed Arafat ne-a cam dat clasa despre ceea ce inseamna sa fii roman si sa faci ceva pentru tara asta. Si poate chiar asta i-a enervat pe bulangii nostri.
Si eu cred ca, chestia asta a fost o miscare băsească.
O miscare prin care sa il scoata pe Arafat din schema.
 
Revoultia din `89 a fost o revolutie a tinerilor. A tinerilor care au avut curaj sa lupte pentru drepturile lor si pentru asta merita cel mai mare respect. Dar se pare ca odata cu asa zisa democratie a noastra a murit si spiritul patriotic al tinerilor, al oamenilor. Doar cei mai batrani mai au sperante pentru tara asta. Restul incearca sa fuga cat mai departe si pe de o parte e de inteles.
Aseara in Bucuresti, Timisoara,Cluj,Targu Mures etc tot tinerii care au iesit si in `89 au iesit in strada. Tineri in suflete ca acum au peste 40 de ani.  Fiecare striga lozinci diferite, fiecare cu durerea lui.
Nu cred ca mai dureaza mult pana sa iasa toata lumea in strada.
Daca e treaba serioasa pe mine ma gasiti in Piata Universitatii  !! 

5 comentarii:

 1. Să nu mă iei şi pe mine :-w Bine, Gabiiii [-(

  RăspundețiȘtergere
 2. @ annitu Pe tine te anuntam prima.:*
  Sa iesim in stradaaaaa >:) :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Basescu Traian se pricepe si la sanatate si la constructii si la invatamant si la munca si protectie sociala la absolut tot,dar nimic din ceea ce pretinde ca le stie nu le face cum trebuie...l-au cam atentionat baietii cu ochi albastri ca romanului i-a cam ajuns cutitul la os si s-ar putea sa impartaseasca soarta lui Mubarak, Gadafi...ar fi cazul ca romanul sa se trezeasca.

  RăspundețiȘtergere
 4. Un presedinte de..:| Deabea astept sa fie alegerile alea odata [-(

  RăspundețiȘtergere
 5. ne vedem acolo :Xam "fugeat" :X deci daca am ajuns sa iesim pentru un strain in strada...e ceva ...a2-a oara cand iesim in strada pentru cineva dupa ca sa ramana dupa Regele Mihai !

  RăspundețiȘtergere

Curaj :