16.01.2012

Posted by Flyerboy | File under : , , , ,
Stiti cu totii ce se intampla in tara.
Mitingurile pasince s-au transformat in lupte de strada intre jandarmi si asa zisii protestatari.
 Stiu ca aseara au fost multi fani ai echipelor de fotbal, dar eu nu i-as numi huligani.
Unii au facut niste chestii absurde, de exemplu cei care au intrat in Germanosul de la Unirii si ai luat tot ce au prins in cale. Nu asa se face.
Nu vreau sa se interpreteze ca ii sustin dar credeti ca daca oamenii ar fi continuat doar sa iasa in strada si sa strige cateva lozinci ar fi rezolvat ceva?
Credeti ca celor de la putere le-ar mai tremura curu` daca nu s-ar recurge la violenta ?
Stiu ca pare ca ma contrazic in ceea ce am zis, dar sper sa intelegeti. Cu cateva lozinci si cu 2000 de oameni din generatia care a fost si in `89 la revolutie nu rezolvam nimic .



Oricum nu cred ca rezolva nimic nici asa. Se tin astia de putere ca scaiul si nu renunta ei doar pentru ca "0,02 % din populatie" a iesit sa protesteze.
Sa vedem ce veti face cand o sa iasa toata lumea in strada !!!!

Azi la 12:00 a iesit boc si a dat o declaratie. A zis ca violentele stradale nu sunt tolerate si ca protestele pasnice sunt legitime. Se pare ca avem un Capitan Obvious aici . Pai normal ca alea pasnice sunt legitime ca e dreptul nostru sa protestam. Deci e clar ca mini-premierul a ocolit subiectul.
Cand un reporter l-a intrebat de ce a iesit sa dea declaratii dupa 3 zile de tacere, el a raspuns simplu   : "Am fost incontinuu la curent cu evenimentele " . Sa mori tu ?! Pai oricine din tara asta e la curent cu ele. Tu zi de ce nu ai venit sa declari nimic.
Oricum , orice-ar declara el sau baselu ar fi de prisos, pentru ca oamenii vor interpreta declaratiile cu totul altfel, oricum ar fi ele. Oamenii au intrat in frenezia aia a revolutiei si cred ca nu vor fi opriti pana nu se iau decizii concrete.
Asa ca basescule,bocule...Jos cu voi. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Doar atunci se vor linisti apele.



9 comentarii:

  1. ce se mai alege si de noi:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ai fost ?daca te mai duci spune si mie ca eu sunt seara de seara:))am plecat te salut:))

    RăspundețiȘtergere
  3. ...:-< nici oamenilor nu le convine sa li se taie nu stiu cat din salarii si pensii, sau sa se mai scumpeasca nu stiu ce rahat de care avem incredibila nevoie. Imi pare bine ca in sfarsit cineva protesteaza.

    RăspundețiȘtergere

Curaj :