22.08.2012

Bai nene. Nu sunt eu in prea mare tangenta cu Hidroelectrica asta. Dar din ce stiu eu, e o firma facuta pe vremea lu` nea` Nicu ( a ramas de stat) , care da energie electrica .
Si care , dupa cum si numele spune " Hidro" , isi ia materia prima din natura. Ca doar apa e din belsug. Inundatii fusera in munti dupa ce s-a topit zapada, dupa ce  a trecut furia alba, de s-au saturat oamenii aia saracii .
Din ce am mai auzit si eu pe ici colo, in mod normal, intr-un an normal, Hidroelectrica facea bani multi. Cacalau, vorba aia.

Si gasesc asta pe realitatea.net: "Salariul mediu pe angajat în Hidroelectrica este de 1.643 euro, iar salariaţii companiei beneficiază de 70 de tipuri de indemnizaţii, prime jubiliare şi alte beneficii, care acoperă 59% din totalul veniturilor, fiind o situaţie "atipică" .

1.643 de euro  = 7.379 lei. Adica 73 de batrane. In banii vechi. Aproape cat presedintele. Cum ?

Si cum naiba au reusit baietii astia "destepti" sa duca firma asta in insolventa ?  Pai cum altcumva , daca banii sunt la ei in buzunare.

Si ne mai mintim ca mai avem sanse ? Nu mai avem frate.

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Sincer , cam da. Nu crezi ca e cam absurd?

   Ștergere
 2. simplu prietene...exista 2 posibilitati ori salariu este foarte mare ..iar cei de sus inchid ochii fiindca isi trag si ei ceva iar pana la cel care trb sa ia salariul nu mai ia 73 de bete si ia de exemplu decat 20 si restul de cei de sus ..ori

  factureaza 73 de batranele ..si tot la fel cel care trb sa isi ia salariu ia un anumit procent si cel de sus restul ....si asa nu au cum sa ii prinda ..daca vor sa dovedeasca duc factura si gata .....usor usor o vindem si pe asta...

  RăspundețiȘtergere

Curaj :