07.10.2012

Asta dorim sa le uram cat mai multor copii. Insa din pacate, in aceasta tara minunata, dotata cu super aparatura, mai exact din al 2-lea Razboi Mondial nu prea se poate.
Nu vreau sa va incarc negativ, dar cred ca e bine sa infruntam realitatea si sa facem ceva in privinta asta. Asa ca vin cu o invitatie pentru toti cei din Bucuresti .
Astazi in Vitan Mall ( la info point), in Plaza Romania ( pe langa Orange-ul de la et. 1) si in Parcul Herastrau ( la roata mare), colegii mei va asteapta sa vedeti despre ce e vorba si bineinteles daca puteti sa faceti o donatie cat de mica. Ar conta enorm.
La fiecare 50 de lei donati sau acumulati, un body este dat jos de pe umeras si va merge catre maternitati. Cei care achita 50 de lei pot pastra body-ul in cazul in care isi doresc acest lucru.

Ideea e ca banii stransi de noi in zilele astea ( adica ieri si ce se mai strange azi) , vor ajuta la reabilitarea si dotarea maternitatilor din tara.

Pentru cei care nu pot ajunge in locurile precizate mai sus sau care nu sunt din Bucuresti si totusi vor sa faca o donatie, o pot face si prin sms la numarul 8864 ( tarif 2 euro), sau puteti intra si aici : http://www.salvaticopiii.ro/bunvenitpelume/doneazaPS : Am ramas surprins ieri, in cele 4 :30 ore state in Herastrau sa vad cat de ignoranti si nepasatori pot fi unii oameni. Si cat de zgarciti pot fi altii, care , scuzati expresia, cacă bani. In fine. E alegerea lor. M-a surprins placut ieri o batranica in scaun cu rotile care a venit si a donat 5 lei. Din putinul ei.

Salutari. 


5 comentarii:

Curaj :