29.03.2013

Posted by Flyerboy | File under : , , , , , ,

   Îi spuneam Ştefaniei că stau în faţa monitorului, în fata formularului de postare şi că nu văd decât o foaie goală pe care nu ştiu ce să scriu. Nu ştiu ce să vă mai zic.
Dar cum zice bunicu` : " Pofta vine mâncând neicuţă ".
Şi singura modalitate să-mi deblochez creieru` asta prăjit de atâta economie, tehnici de vânzări, tranzacţii comerciale este să mai scriu ceva aici .
   Aş vrea să discutăm despre o chestie ce pe mine m-a făcut să îmi doresc să arunc televizorul pe geam. La propriu. Unde nu mai pui că nu am vorbit niciodată atât de mult despre mamele unor oameni.
E vorba despre naţională lu` nea Piturca. Marele antrenor Piturca.
Ok. Eu ştiu că sunt şi fete care trec pe aici, şi bineînţeles că pentru unele fotbalul e doar o prostie, sunt doar 22 de proşti care aleargă după o beşica . Dar pentru noi fotbalul e cu totul altceva, e pasiune, e admiraţie. Mă rog.
Eu zic şi prietenilor mei , că mie mi-ar fi plăcut să fiu fotbalist dintr-un singur motiv : Dacă faci ceea ce îţi place ţie cel mai mult şi câştigi bine din asta,  e jobul perfect. 
Sigur, cu anumite condiţii. Nu există câştiguri mari, dar mai ales cinstite fără muncă.
Bun, hai că deviez de la subiect cum au deviat maşinile zilele trecute pe iarna asta nenorocită care nu se mai termina.
Nu vreau să vorbesc aici desre fotbal. Vreau să vorbesc despre nişte principii, despre nişte ambiţii prosteşti ale unui om pus la conducerea unei echipe, pentru a face performanta şi  pentru a întineri lotul naţionalei.
Un mesaj pentru nea` Piţi : Întinerirea lotului nu se face cu Mutu care are 34-35 de ani şi cu Răzvan Raţ . Asta o dată.
A doua chestie , mă nene, cum e posibil ca după meciul cu ungurii, după ce l-ai băgat pe Bogdan Stancu şi vezi că nu poate frate, efectiv e degeaba, să îl bagi şi cu Olanda ?
   Ca să generalizez chestiile, că am zis că nu vreau să vorbesc despre fotbal, dar asta fac, mă întreb de ce unii nu vor să renunţe la o chestie care se vede şi din avion că nu merge ?
Ce au de demonstrat ? Cui ?  Sau sunt atât de orgolioşi încât nu pot recunoaşte o greşeală ? Sau pur şi simplu, în cazul lui Piturca, sunt oameni nepotriviţi pentru ceea ce fac ?

Eu nu ştiu ce să mai zic. Ce să mai cred. Aştept să îmi răspundeţi şi voi .

Salutări !


 

Un comentariu:

  1. scurt pe 2 ...ai revenit "ghiocel" =))

    daca vroia sa castige treb sa joace cu Mutu , tamas,marica,torje,marica,lazar ,rat(la centru , niciodata BOUceanu ! lazar se pisa pe el ...e numarul unul la centru lazar ) si trebuia sa ia restul jucatorilor de la Pandurii ,astra,vaslui , dinamo .... ! si castiga... ! ti-o spun soto 100% ...

    RăspundețiȘtergere

Curaj :