07.10.2014

Posted by Flyerboy | File under : , ,

   21 de ani. Atât împlinea Georgică al nostru în frumoasă zi de sâmbătă, 23 aprilie. Nu își dorea mare lucru. Acum câteva luni avusese un vis dubios. La vreo câteva zile după ce vizionase un film cu nişte prieteni, în care tot ce vedea era masaj, fete despuiate şi alte nebunii, în miez de noapte, în vis îi apăru un televizor la care se difuzau reclame. Georgică ura din toată inima reclamele. Doar ca în vis fiind tv-ul era setat pe un canal străin, unde o reclamă i-a atras atenţia  : “ Do you wanna have a great time?”,zise o duduie cu o voce suavă din acea cutie magică. “Bineînţeles”, răspunse Georgică extaziat de mesaj. ” Join our erotic  massage club and you`ll be în heaven for a couple of hours”, zise din nou duduia cu o voce parcă mai sexy decât la început.
                Trezindu-se transpirat şi oarecum surescitat pentru că s-a trezit din aşa vis frumos, Georică puse mâna pe telefon şi-şi suna cel mai bun prieten.
  - Bă, de ziua mea mă duci la masaj erotic. Neapărat! Dacă uiți ești mort!, zise Georgică aproape țipând.
 - E aproape 4 dimineața dobitocule. Nu puteai să aștepți până mâine? răcni un glas enervat de cealaltă parte a conversației.
- Să dea dracu` să uiți că ești mort!
- Bine mă, bine!!, răspunse vocea somnoroasă din telefon.
Două luni și-a terorizat prietenii cu fel de fel de apropuri stupide. Printre discuţiile la bere cu băieţii despre echipa lu` nea Piți, Georgică Papanaș al nostru strecura câte-o replică aproape porcoasă despre ce cadou ar vrea de ziua lui,no?
                Dar Georgică uita sau mai bine zis ignora un lucru. Nu fusese niciodată atins de o femeie. Poate doar cu câte-o palmă, după cine știe ce replică proastă de agățat. Zilele treceau, aniversarea lui se apropia și devenea tot mai panicat. Prietenii lui nu scoteau un cuvânt despre masaj. Apropourile curgeau tot mai des.
                Și uite că veni și ziua cea mare, mai precis ziua dinaintea zilei cei mari. Georgică devenea tot mai nerăbdător, tot mai îngrijorat. Își sună prietenii cu disperare însă pauză, nu îi răspundea nimeni. ” Să se fi dat la fund?!” se întreba Georgică speriat. Patru ore de apelări și tot nimic. Nici urmă de tovarăși.
” Gata, asta a fost. Altă zi de naștere petrecută pe Hustler TV. Asta e. E frumos și-acolo oricum. Și oricum e un canal tv pe care nu și-l permit toți.” se consolă Georgică al nostru, trist din cale-afară. Când deja nu mai avea nicio speranță, Răducu îl sună. Răducu cel pe care-l trezise în miez de noapte câteva paragrafe mai sus. Miez de noapte era și acum. Trecuse de miezul nopții și Georgică trecuse de 20 de ani cu numai câteva minute.
- În 15 minute să fii îmbrăcat, gata de petrecere!, zise Răducu care părea mai fericit decât Georgică.
- Sunt gata de 15 minute, te-aștept., veni replica lui Georgică, în mijlocul frazei lui Răducu.
                Acum, uite-l pe Georgică al nostru, 30 de minute mai târziu într-un ”Gentleman`s Club”. Striptease, lapdance, erotic  massage, exact cum visase în reclamă După minute bune în care a bălit în fața scenei, unde fetele își etalau sfârcurile mai ceva ca un vânzător de bomboane, Georgică e tras de-o parte de o duduie roșcată, bine construită, cu o voce la fel de suavă ca cea din reclamă. În 5 minute Georgică era deja pe masa de masaj.  Duduia începu gentil să-l maseze pe gambe, pe coapse, urcând din ce în ce mai sus. O fracțiune de secundă a durat și femeia roșcată era întinsă la podea, buimăcită, cu nasul plin de sânge.  L-a atins pe Georgică pe fund. Georgică se gâdila extrem de tare dacă cineva îi punea mâna pe fund și bineînțeles că reflexul a răspuns imediat....prin genunchi. În minutele imediat următoare Georgică și ai lui au fost dați afară din club, tot plini de sânge bineînțeles.
                 Și uite cum Georgică Papanaș, alături de Răducu, cel mai bun prieten al lui, au petrecut în aceeași garsonieră, bând aceeași bere ieftină, pe același program tv ” pe care nu și-l permite oricine”.
Sfârșit!
                 


0 ganduri au prins aripi:

Trimiteți un comentariu

Curaj :